Prevas startar nytt affärsområde

Prevas utvidgar sin verksamhet med ett nytt affärsområde. Nya managementtjänster ska effektivisera inköp och användning av IT-system för industrin.

Prevas tjänster uppges länge ha varit en ovärderlig del av deras kunders system inom industriell IT och inbyggda system. Nu tar man sitt erbjudande ett steg vidare till samarbete redan på affärsutvecklingsnivå, ett nytt affärsområde startas som döpts till Management Consulting.

– Vårt mål är att hjälpa företag att växa och gro. Att vara ett bollplank redan på affärsutvecklingsstadiet är en viktig del av detta, säger Mats Lundberg, ceo på Prevas.

– Det nya affärsområdet Management Consulting kommer att komplettera våra två befintliga affärsområden mycket bra. Satsningen kommer även att säkerställa att Prevas kan åta sig större uppdrag och vara en nyckelspelare i utvecklingen av nya strategier och metoder ute på företagen.

Att arbeta proaktivt och få möjligheten att hitta lösningar redan på affärsutvecklingsnivå gör att samarbetet mellan Prevas och deras uppdragsgivare kan effektiviseras.

– Vi ska hjälpa större företag som står inför en betydande resa, exempelvis när nya beslut ska tas om större investeringar, eller vid kartläggning av ny teknik och nya metoder. Tillsammans med kunden kommer Prevas rådgivare se till att smidigheten, effektiviteten och lönsamheten i systemen optimeras redan från start, säger Per Melin, ansvarig för det nya affärsområdet.

Management Consulting vänder sig både till Prevas befintliga och nya kunder. Områdesansvarige Per Melin kommer närmast ifrån Advanze CG och har stor erfarenhet av att bygga upp liknande verksamheter, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.