Powerbox köper Power Technics

Powerbox köper tillgångarna i före detta Power Technics BV i Etten-Leur, Nederländerna. Tillgångarna inkluderar immateriella rättigheter för produkter, laboratorieutrustning, lager, etc. Genom förvärvet ökar Powerbox sina resurser och stärker förmågan att ta fram strömförsörjningslösningar för krävande applikationer.

 

Power Technics, baserat i Nederländerna, är ledande i utveckling, konstruktion och produktion av elektroniska kraftaggregat för industri, flyg, sjöfart, järnväg, telekommunikation, OEM och medicinska applikationer. Företaget har utvecklat en serie strömförsörjningslösningar och plattformar för applikationer med krav på hög tillförlitlighet och kvalitet.
– Powerbox och Power Technics har länge samarbetat i framtagningen av strömförsörjningslösningar för komplexa system inom marin- och försvarssegmenten, ett samarbete där vi överträffat höga kvalitetskrav och fått mycket nöjda kunder säger Louis Masreliez, VP Sales för norra Europa. Att addera Power Technics resurser och kompetens till Powerbox gagnar alla våra kunder samtidigt som det garanterar kontinuitet och support för den stora installerade basen av produkter utvecklade av Power Technics.
Power Technics integreras fullt ut i Powerbox Group och kommer även fortsättningsvis att verka i samma lokaler i Nederländerna.

Comments are closed.