PoE för belysningssystem

Microchips dotterbolag Microsemi lanserar nu en kostnadseffektiv ”Power over Ethernet”-(PoE)-switch med åtta portar avsedd för belysningstillämpningar.

PDS-408G-switchen ger garanterad effekt på 60 W per port för samtliga portar samtidigt. Den IEEE 802.3bt-kompatibla switchen PDS-408G PoE switch är tänkt för digital takinstallation och saknar fläkt.
Switchen, som är utformad för verksamhetsanslutna belysningstillämpningar, ger anslutning till olika system som exempelvis accesspunkter för belysning, sensorer, HVAC and Wi-Fi över en enda switch. Switchen har åtta PoE-portar, vilket är det optimala antalet för ihopkopplad belysning, och erbjuder extra kostnadsbesparing för sluttillämpningar tack vare lägre energi- och driftskostnader. I enlighet med IEEE 802.3bt ger PDS-408G sammanlagt 480 W, vilket inkluderar upp till 90 W för valfri enskild port eller 60 W för åtta portar samtidigt.
PDS-408G är plenum-märkt och kan installeras i samtliga luftutrymmen, vilket gör att den passar för digital takinstallation. Dess fläktfria utformning ger de egenskaper som behövs för byggnader som kräver brusfri och tillförlitlig drift, såsom exempelvis kontor, sjukhus och hotell. PDS-408G tillhandahåller också flera andra av PoE-teknikens beprövade fördelar, som exempelvis säker spänningsmatning, enkel installation, flexibel utbyggnad och fjärrbaserad effekthantering.

Comments are closed.