Annons

Patrick Le Fèvre till Powerbox

Gnestaföretaget Powerbox meddelar att Patrick Le Fèvre tillträtt som Marketing Direktor, med ansvar för företagets marknadsföring och kommunikation.

Patrick Le Fèvre har 25 års branscherfarenhet från positioner såsom marknadsförare och ingenjör inom kraftelektronik. Han har tidigare varit Marketing and Communication Director för Ericsson Power Modules och dessförinnan arbetat på de franska strömförsörjningstillverkarna Convergie och Micro-Gisco.

– Det är mycket spännande att bli en del av Powerbox Internationals team. Min erfarenhet av nära samarbete med produktledning, konstruktion och utveckling, speciellt avseende att reducera energiförbrukningen, blir en stor tillgång i min nya roll. Powerbox har en intressant produktportfölj och ett unikt arbetssätt för att reducera kundernas time-to-market samtidigt som man håller miljöaspekterna högt. Det är ett dynamiskt företag vars senaste produkter inom t.ex. medicinsektorn visar på en hög innovationsgrad, säger Patrick Le Fèvre i ett pressmeddelande.

Comments are closed.