PartnerTech tecknar samarbetsavtal med Safetykleen Ltd.

Kontraktstillverkaren PartnerTech AB och Safetykleen Ltd, har undertecknat ett samarbetsavtal om utveckling och tillverkning av produkter för Safetykleen Ltd.

Samarbetsavtalet löper över tre år med möjlighet till förlängning. En första order har erhållits för tillverkning av det nya, miljövänliga Safetykleen Bio rengöringssystemet. Ordervärdet uppskattas till EUR 8,6 miljoner över tre år och förväntas generera intäkter från och med andra kvartalet 2012. Ordern hanteras av PartnerTechs kundcenter i England och produktionen omfattar utvecklingstjänster från Moss, Norge samt leverans av kompletta system från enheten i Myslowice, Polen. Ramavtalet kan komma att omfatta ytterligare beställningar som inkluderar hela PartnerTechs kompetens inom elektronik, mekanik, inkapslingar och systemintegration.
Rengöringssystemet Safetykleen Bio baseras på att biologiskt nedbrytbart material används istället för traditionella rengöringsmedel.
– Vi ser stora möjligheter inom marknaden för miljöteknik och vi är mycket nöjda över att jobba med ett så väletablerat företag som Safetykleen, säger Leif Thorwaldsson, VD och koncernchef för PartnerTech.

Comments are closed.