PartnerTech öppnar en ny produktionsenhet i Polen

PartnerTech kommer att öppna en ny produktionsenhet för inkapslingar och systemintegration i Myslowice, Polen. Den nya enheten innebär en investering om ca 6 mljoner euro i det första steget.

– Den nya produktionsenheten ska försörja våra enheter inom PartnerTech med inkapslingar och plåtkomponenter, säger Rune Glavare, VD och koncernchef på PartnerTech. Det blir en modern fabrik med hög automationsgrad och flexibilitet. Enheten kommer att fungera som ett produktionsnav inom gruppen. Enheten beräknas vara i drift under det andra kvartalet 2010.
Investeringen är ett led i PartnerTechs utveckling av sin verksamhet i Östeuropa. Satsningen på en ny produktionsenhet kommer att tillföra ökad konkurrenskraft till våra enheter inom koncernen
– Genom att kombinera tillverkning av tunnplåtsdetaljer och inkapslingar med systemintegration i en och samma enhet skapar vi en effektiv logistikkedja vilket stärker PartnerTechs totala kunderbjudande, säger Rune Glavare.
Enheten är geografiskt placerad i Myslowice som ligger i närheten av Katowice, en industriell region i södra Polen med en bra infrastruktur.

Comments are closed.