Panelmonterade M12-kontakter kan ytmonteras

Kontaktdonstillverkaren binder har lagt till panelanslutningar för ytmontering till sin serie av M12-kontakter.

binder förutser att dessa SMT-kontakter kommer att användas inom flera branscher, inklusive inom styr-, automatiserings-, sensor- och instrumenteringsutrustningar. Eftersom kontaktdonen kan användas för ytmontering, är de utmärkta för högvolymstillämpningar där automatiserad produktion används. Kontaktdonet levereras i två halvor: SMT-kontaktbäraren, tillverkad av flytande kristallpolymer, och den, vid applikationsbehov, förnicklade mässingkroppen.
Enligt binder kan kontaktdonet omsmältningslödas vid 250°C i upp till 40 sekunder och förses med eller utan skärmning. Det är kompatibelt med SMT-placeringssystem och levereras i tejp- och rullförpackningar. Både han- och honkontaktdon är tillgängliga med guldpläterade kontakter på parningssidan och guld-/tennpläterade kontakter på lödsidan i både fyra-, fem- och åtta-polformat. M12-gränssnittet är försett med A-, B- och D-kodning.
Kåpan har en höjd av antingen 9 eller 13 mm och erbjuder skydd enligt skyddsklass IP67 när den är ansluten. Strömstyrkan är 2 A och 4 A med en spänning på 60 V, 125 V och 250 V.

Comments are closed.