Orbit One nyanställer i Stockholm

Kontraktstillverkaren  Orbit One kommer att öka personalstyrkan vid företagets produktionsenhet i Stockholm och Per Jennel, som är Orbit Ones marknadschef, har märkt av en markant ökning i efterfrågan den senaste tiden. – Det rör sig om en generellt större efterfrågan på våra tjänster, men speciellt tydligt är ökningen i efterfrågan inom medicinteknik och avancerad box build. Det är således en kombination av ett bättre marknadsläge och resultatet av våra satsningar inom Orbit One. Inom en snar framtid kommer vi därför att anställa en ny Key Account Manager och vi planerar även för att rekrytera nya planerare, tekniker och produktionspersonal till vår Stockholmsenhet. Så för den som är intresserad gäller det att hålla koll på vår webb där vi kontinuerligt publicerar lediga tjänster hos Orbit One, säger Per Jennel.

Orbit One kommer snart även att utöka sin produktionskapacitet i Stockholm i och med att företagets nya renrum snart kommer att invigas.

– Vi har redan specialistkompetens inom tillverkning av medicinteknik och enheten är certifierad enligt den medicintekniska standarden ISO 13485. Med det nya renrummet på plats kommer vi att kunna serva våra kunder ännu effektivare.

Comments are closed.