Onrox och Eribel går samman

De båda kontraktstillverkarna och systerföretagen Onrox AB och Eribel AB gör mu gemensam sak och skapar Onrox Group, en aktör med lång erfarenhet på den nordiska marknaden.

 Börje Nilsson

Kundrelationerna förblir lokala såsom tidigare, men erbjudandet stärks med en större kapacitet, ett bredare utbud och djupare kunnande inom kompletterande områden.

Sedan i våras är Börje Nilsson vd för både Eribel och Onrox där han har lett arbetet med att utveckla bolagen vidare och stärka deras konkurrenskraft. Eribel och Onrox blir nu två tillverkningsenheter i Onrox Group, med gemensam ledning och integrerade organisationer inom framförallt teknik, inköp, försäljning och ekonomi.
 
– Vi har nu en organisation med två tillverkningsenheter, ökad konsoliderad inköpsvolym, större tillgängliga resurser på tekniksidan och ett gemensamt kontaktnät på marknaden. Jag är stolt över att vi nu kan agera unisont på marknaden som Onrox Group, där vi nu blir den största helsvenska kontraktstillverkaren inom elektronik, säger Börje Nilsson, vd på Onrox Group i ett pressmeddelande.

Onrox Group är en helhetsleverantör av kundanpassade tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad elektronik. Bolaget omsätter cirka 300 miljoner kronor om året och ingår i Midwaykoncernen. Onrox Group har tillverkningsenheter i Malmö och Borås samt försäljningskontor i Köpenhamn och Stockholm.

Comments are closed.