Nytt videohanteringssystem

Sony lanserar ett nytt videohanteringssystem (VMS) för nätverkskameror inom videosäkerhet. Systemet inkluderar nätverksvideoinspelarna (NVR) HAW-E och HAW-S och de serverbaserade mjukvarorna för videohantering SOW-E och SOW-S.

 

Produktuppställningen är framtagen för ett brett spektra av kommersiella sammanhang såsom stadsövervakning, transportövervakning, bankövervakning och skolövervakning. VMS-plattformen har stöd för en rad olika format för IP-kameror inklusive den senaste 4K-tekniken.
– Den nya VMS-plattformen kompletterar arbetsflödet för 4K, säger Roger Lawrence, Produktchef för Video Security på Sony Professional Europe. Med stöd för en rad befintliga kamerasystem och fullt integrerat 4K-stöd får användarna en helhetslösning inom videosäkerhet som möter den ökade efterfrågan på högupplöst, från inspelning till hantering och analys av innehåll.
VMS-plattformen kommer att finnas tillgänglig i två versioner; som standardversion för små och medelstora bolag och som Enterprise-version för större organisationer. Standardversionen, som består av SOW-S-serien och HAW-S-serien, möjliggör anslutningar för upp till 288 kameror med stöd för 40 kameror per enhet när NVR används. Enterprise-versionen inkluderar den skalbara SOW-E-serien och HAW-E-serien och möjliggör anslutningar för upp till 4 096 kameror med stöd för 100 kameror per enhet när NVR används.

Comments are closed.