Nytt i test- och mätsortimentet

Utvecklingsdistributören Farnell element14 har lagt till nya verktyg till sitt test- och verktygssortiment, inklusive lösningar från leverantörer som Flir, Fluke, Pico Technology och Weller.

Bland de nya produkterna finns:
* Weller WT2M tvåkanalig lödstation med strömförsörjning på 150 W.
* Pico Technology PicoScope 5000D-serie med FlexRes-oscilloskop har 8 till 16 bitars vertikal upplösning, upp till 200 MHz bandbredd och 1 GS/s samplingshastighet. Bland funktionerna finns gräns- och masktest, serieavkodning, automatiska mätningar, matematikkanaler och segmenterade minnesfunktioner.
* Fluke RSE300 och RSE600 infraröda kameror finns med olika upplösning på 320 x 240 eller 640 x 480. De är kompatibla med programvarorna MATLAB och LabVIEW så att användare kan integrera infraröda data, bilder och video med stöd för forsknings- och utvecklingsanalys.
* Flir Systems One Pro LT har utökad upplösning. Bland funktionerna finns en unik bildbehandlingsteknik som ökar noggrannheten, en justerbar kontakt och en app med arbetsbaserade funktioner som flerpunktsmätare, nivå-/omfångskontroller och avancerad rapportering.

Comments are closed.