Nya avsnitt av ”Workbench Wednesday”

element14.com har släppt det senaste avsnittet av serien ”Workbench Wednesdays” med James Lewis som värd, även känd som the Bald Engineer. Webbserien ger dataingenjörer tips och tricks om de senaste verktygen som de kan använda för att skapa smartare produkter.

Avsnittet som släpps idag är garanterat hårresande, då James går igenom vilka verktyg för elektrostatiskt skydd som alla dataingenjörer borde ha och veta hur man använder.
– Vi skapade serien ”Workbench Wednesdays” för att ge communitymedlemmarna mer kunskap om hur deras verktyg kan användas för att hjälpa dem skapa innovativa produkter,” säger Dianne Kibbey, global chef för community och sociala medier på element14. James ger serien en unik vinkel genom att han erbjuder våra 640 000 communitymedlemmar ett perspektiv som de kan relatera till, eftersom han också arbetar som dataingenjör. Vi är glada att få fortsätta med ”Workbench Wednesdays” för att hjälpa vår community komma i kontakt med varandra, ge inspiration och göra verklighet av sina produkter.”

Comments are closed.