Ny vd i Vadsbo Transformatorer AB

Henrik Lönner har efterträtt Sune Ågren som vd i Vadsbro Transformatorer.

Civilingenjör Henrik Lönner har arbetat hos Vadsbo Transformatorer sedan år 2009, först som projektledare för systerbolaget Vadsbo Innovations mest ambitiösa utvecklingsprojekt någonsin – utvecklingen av LED-styrdonet LCC9 – och sedan som försäljningschef i Vadsbo Transformatorer med varumärkena Vadsbo LightTech och Vadsbo Kraft.
Nuvarande VD och ägare Sune Ågren är fortsatt verksam i bolaget och bolagets styrelse med en annan inriktning av ansvaret.
– Henrik Lönner känner företaget och marknadsvillkoren väl och har alla förutsättningar att framgångsrikt leda bolaget vidare tillsammans med vår kunniga personal och våra samarbetspartners, säger Sune Ågren och tillägger:
– Utvecklingen av LED-styrdon, som ses som framtiden inom ljusstyrning av LED-belysning, kommer för vår del att gå vidare med en kraftfull satsning på den inslagna vägen. Som fortsatt vd  i Vadsbo Innovation får jag nu mera tid att leda den utvecklingen.
– Jag ser med stor entusiasm fram mot mitt nya arbete att leda bolaget vidare in i framtiden, säger Henrik Lönner.
– Det känns mycket tillfredsställande att Sune Ågren är fortsatt verksam i bolaget. Den planerade satsningen i Vadsbo Innovation på att utveckla LED-styrdonstekniken vidare kommer att stödja en stark utveckling i Vadsbo Transformatorer.

 

Comments are closed.