Ny vd för Anoto

Anoto Group AB har beslutat att utse Stein Revelsby till ny vd efter Torgny Hellström, som har avslutat en omstrukturering av företaget.

Stein Revelsby har varit vd för Norden Technology och är sedan 2005 medlem av Anotos styrelse. Han tillträder som vd den 1 oktober 2011.

Torgny Hellström har varit chefsjurist för Anoto sedan 2004 och tog i juli 2010 på sig rollen som vd för att leda en omstrukturering, minska kostnader och se över bolagets strategier, ett arbete som nu har avslutats.

Stein Revelsby har bidragit till att definiera företagets nya strategiska inriktning som inkluderar det nyligen gjorda förvärvet av Destiny Wireless, en av Anotos mest framgångsrika partners inom affärslösningar, samt ett joint venture för produkt- och affärsutveckling i Asien med det koreanska företaget Pen Generations Inc.

– Stein Revelsby är rätt person att leda Anoto i nästa fas, inte bara på grund av hans goda kunskaper i Anotos teknologi utan även på grund av hans stora förståelse för behoven hos partners och slutanvändare. Styrelsen är mycket nöjd med att Stein antar denna utmaning, säger Jörgen Durban, styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

Comments are closed.