Annons

Ny RF-analysator från R & S

Rohde & Schwarz (R & S) har lagt till ytterligare ett instrument till sin uppsättning analysatorer. FSW 85 är enligt företaget den enda signal- och spektrumanalysatorn på marknaden som klarar av att täcka frekvensområdet 2 Hz – 85 GHz i ett enda svep och som inte behöver externa blandare.

Företagets senaste signal- och spektrumanalysator FSW 85 är avsedd att förenkla komplexa mätuppgifter inom områdena fordon, radar, 5G och andra trådlösa kommunikationsstandarder samt flyg och försvar. Ett internt förval undertrycker bildfrekvensen och andra utstrålade spurioser som vanligen uppträder under harmonisk blandning.

R & S FSW85 kan utrustas med en intern analysbandbredd på 500 MHz, vilket ska ge utvecklare av radarkomponenter en mängd olika analysalternativ – i synnerhet för fordon- och flygindustrin samt försvarstillämpningar. Det går också att kombinera analysatorn med företagets nyligen lanserade hårdvarutillval FSW-B2000 och ett R & S RTO-oscilloskop för analyser av bandbredder på 2 GHz, vilket behövs för att analysera bredbandssignaler för 5G mobilkommunikation eller komplexa pulsparametrar och chirpsignaler för radarsystem.

Den nya signal- och spektrumanalysatorn finns tillgänglig nu och kommer även att presenteras på den europeiska Microwave Week 2015 i Paris i september.

Comments are closed.