Ny distributionspartner till SMC Networks

SMC Networks, leverantör av LAN hårdvara och konnektivitetsprodukter för bredband, har utsett Direktronik till ny strategisk distributionspartner i Sverige och Norge för SMC:s, och dess systerbolag Edge-Cores, produkter och nätverkslösningar.

Direktronik kommer framöver att erbjuda sina kunder ett betydligt bredare sortiment av nätverksprodukter och lösningar som t ex de nyligen lanserade 10Gb nätverks och switch lösningarna, trådlösa produkter för företagssektorn och hot spot lösningar, från "high end" till SMB och SOHO.
– Med Direktroniks nyligen öppnade norska kontor säkerställer vi att våra närmsta grannar kommer att dra fördel från SMCs såväl som Edge-Cores produktportföljer och nätverkslösningar framöver, säger Patrick Thörnqvist, Country Manager Nordic & Baltic för SMC Networks och Edge-Core.

SMC Networks skriver i ett pressmeddelande att ”deras löpande jakt efter etablerade partners tar ett stort kliv framåt genom partnerskap av den här betydelsen. Behovet för lokal expertis är en ständigt växande angelägenhet för de flesta leverantörer såväl som för slutkunderna oavsett marknad. Från en tillverkares sida så är det vitalt att dess partners är både tekniskt kompetenta och rakt på sak för att möta dess krav på försäljning, marknadsföring, tekniskt vägledning och support.”
– Dessutom har Direktronik varit en partner till vårt systerföretag Edge-Core ett bra tag och en av de uppenbara fördelarna av partnerskapet för bägge parter är att de nu kommer att kunna erbjuda ett komplett utbud genom att kombinera produkterna och nätverkslösningarna från bägge varumärkena, säger Patrick Thörnqvist.

Comments are closed.