Ny affärsområdeschef vid Kamic

Björn Johnsson har utsetts till ny chef för affärsområdet Production Technology vid Kamic Group från och med idag den 1 juni.

Björn Johnsson kommer samtidigt ta plats i koncernens ledningsgrupp. Björn Johnssons karriär inom koncernen inleddes 1995 då han anställdes som applikationsingenjör i koncernbolaget Scanditron. De senaste fem åren har han verkat som säljchef för Scanditron. Innan Björn kom till Scanditron har han bland annat arbetat för det svenska audiobolaget EBS och Philips.

Den tidigare affärsområdeschefen Anders Lind kommer att vara kvar inom affärsområdet med särskilt ansvar för kund- och leverantörsrelationer.

Kamic Groups affärsområde Production Technology säljer produktionsutrustning och förbrukningsmaterial samt service- och utbildningstjänster för elektronikproduktion. Kunderna finns inom en mängd olika industrisegment och utgörs av såväl OEM-tillverkare som kontraktstillverkare av elektronikprodukter.

Verksamheten bedrivs i bolagsgruppen Scanditron som är en ledande distributör av maskiner och insatsmaterial för elektronikproduktion i norra Europa med egna etableringar i Sverige, Danmark, Finland, Estland, Polen och Indien. Scanditron har även en marknadsledande position som tillverkare och leverantör av laserskurna stenciler för kretskortsproduktion, enligt ett pressmeddelande.

Comments are closed.