NOTE ökar inom medicinteknik

NOTE har nu inlett serieproduktion till det snabbväxande svenska medicinteknikföretaget Human Care. Produktionen sker på NOTEs fabrik i Norrtälje och innefattar såväl elektroniktillverkning som kompletta enheter.

NOTE tillverkar personlyftar för sjukhus och äldreomsorg åt Human Care. Fabriken i Norrtälje har ett helhetsansvar för tillverkningen av produkterna HeliQ, Altair och Roomer S samt eftermarknad och service. Human Care har ett brett utbud av produkter som förbättrar rörligheten för människor med särskilda behov. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm, och internationella dotterbolag i Kanada, USA, Nederländerna och Australien.
– Det är glädjande att vår satsning på det medicintekniska området fortsätter att utvecklas starkt, säger Johannes Lind-Widestam, NOTEs vd och koncernchef. Human Care har högt ställda krav på kvalitet och leveranssäkerhet, och vi ser fram emot att utveckla samarbetet vidare i framtiden.
– Vår verksamhet kräver partners som motsvarar våra högt ställda krav, säger Stefan Hedelius, vd och koncernchef på Human Care AB. Jag har tidigare positiva erfarenheter av NOTE och valet av NOTE som leverantör till Human Care var därför helt naturligt. NOTE kommer att bli en viktig partner i vår fortsatta expansion.

Comments are closed.