Norra Sverige blir fokusområde

Den första oktober 2019 öppnade RS Components officiellt sitt fjärde säljdistrikt, Norra Sverige, som samtidigt blir ett nytt strategiskt fokusområde.

Närhet till kunderna, tätare relationer och fler kundbesök – det är några av faktorerna som spelade in när RS Components fattade beslutet att etablera ett nytt säljdistrikt. Den nya säljstyrkan är på plats och deras primära uppgift är att göra det lättare för kunderna att komma i kontakt med RS.
– Vi har länge betraktat Sverige som en tillväxtmarknad och de har alltid varit, och kommer fortsatt att vara, en viktig del av vår strategi, säger Anders Friis, Country Manager för RS i Skandinavien. Beslutet att stärka vår närvaro i Sverige och sätta ytterligare fokus på de nordliga landskapen är därför ett logiskt steg i verksamhetens växtstrategi.
Lina Forsberg och Amir Rashgi är primära kontaktpersoner i det nya säljdistriktet. Lina bor i Umeå, och är van vid att köra långa sträckor för att besöka kunder, och Amir har många års erfarenhet med kundkontakter i Nordsverige.

Comments are closed.