Network Services etablerar sig i Danmark

Det nya kontoret i Danmark kommer att öppnas i februari och ledas av Kenneth Rosenkrantz som tidigare drivit företaget AllWireless. Network Services Norden AB hoppas att innan årets slut kunna anställa fem medarbetare vid det nya Köpenhamnskontoret.

De kundsegment Network Services siktar in sig på i Danmark inkluderar bank- och finansföretag, industriföretag, operatörer, organisationer inom offentlig sektor samt företag med verksamheter i både Sverige och Danmark.

– Vi har redan ett 25-tal kunder i Danmark som idag hanteras ifrån vårt Malmökontor. Gynnsamma valutaeffekter samt stor efterfrågan på specialistkompetens gör den danska sidan av Öresundsregionen mycket intressant för oss. Vi tror på en stark tillväxt i Öresundsregionen de kommande åren, säger vd Michael Lager vid Network Services.

Network Services ökade sin omsättning med 30 procent förra året, vilket gjorde 2010 till ett rekordår för företaget. Framgångsfaktorer uppges vara en fortsatt specialisering inom data- och telekommunikation. Man avser att under 2011 öka tillväxttakten och anställa ytterligare 20-30 personer inom såväl konsultverksamhet som försäljning.

Network Services har drygt 60 medarbetare vid kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö och Köpenhamn. Företaget ägs av grundarna som alla är aktiva i bolaget.

Comments are closed.