Net Insight vinner utmärkelsen ”BIRTV2013 Award”

Net Insight har med sin Nimbra 640 multiservice access gateway, vunnit BIRTV2013 Award för högkvalitativ videotransport och blivit utnämnd till "Outstanding Product".

Beijing International Radio, TV & Film Equipment Exhibition (BIRTV) är den mest inflytelserika mässan inom TV-branschen i Asien. Net Insights multi-service access gateway Nimbra 640 tillkännagavs som vinnare den 20 augusti 2013, dagen före öppnandet av BIRTV2013 i Peking.
BIRTV Awards ges till de mest innovativa produkterna, som är i framkant av den tekniska utvecklingen, samt produkter med de mest praktiska tillämpningarna och ses som indikatorer för den framtida utvecklingen av radio- och TV-teknik.
BIRTV Awards består av fem kategorier; tv-inspelning, produktion och post-produktion, tv-sändning/projektering, transmission och nya medier, integrerade TV- eller radionät, samt övriga kompletterande utrustningar och enheter.
– Att vinna utmärkelsen BIRTV Award är ytterligare ett steg framåt för Net Insight, då vi ser denna region som en viktig tillväxtmarknad, säger Anders Persson, vice vd på Net Insight. Vi har gjort stora framsteg i att etablera oss i Asien och Stillahavsområdet och utmärkelsen visar hur väl bolaget fortsätter att göra det.

Comments are closed.