Nästa Cleantech Venture Day i september

Tillsammans med Sting går nu Cleantech Inn Sweden in som arrangör av årets investerarevenemang Cleantech Venture Day 28-29 september i Kista.

För femte året i rad arrangeras Stockholm Cleantech Venture Day – eventet där investerare möter unga, innovativa cleantech-bolag och där Årets Cleantech-företag utses.

Sting (Stockholm Innovation & Growth), som i fyra år stått bakom arrangemanget, väljer nu att arrangera tillsammans med Cleantech Inn Sweden – den nationella satsningen på att kommersialisera cleantech-innovationer.

Eventet går av stapeln 28-29 september 2011 och genomförs, precis som i fjol, i Kista Science City.

– Sting har utvecklat Stockholm Cleantech Venture Day till att bli en av årets viktigaste tillställningar för att visa upp cleantech-företag. Det känns naturligt att vår organisation nu står som en av arrangörerna, säger Helena Tillborg, projektledare på Cleantech Inn Sweden. Vi representerar Sveriges främsta samling av företag med lösningar som snabbar på hållbar utveckling. Det är den typen av företag som vi letar efter i ett sådant här arrangemang – företag som kan utgöra Sveriges framtida tillväxt- och exportindustri.

– Vi har hela tiden arbetat på att vidareutveckla idén bakom Stockholm Cleantech Venture Day. Genom samarbetet med Cleantech Inn Sweden ser vi stora fördelar med deras nationella närvaro tillsammans med Stings nationella och internationella investerarkontakter, säger Magnus Rehn, affärscoach inom cleantech vid Sting.

Comments are closed.