Micronic Mydata får pris i Japan

Micronic Mydata fick idag utmärkelsen JPCA Show Award för sin direktritare Micronic Mydata LDI 5s.

Utmärkelsen JPCA Show Award etablerades 2005 av Japan Electronics Packaging and Circuits Association (JPCA) för att uppmärksamma enastående produkter och tekniker som bidrar till att driva och utveckla elektronisk kretsteknik och elektronikindustrin. Priset delas ut till föredragshållaren vid tillställningen ”New Product Introduction” som hålls parallellt med mässorna JPCA Show, Large Electronics Show, Microelectronics Show och JISSO PROTEC i Tokyo, samtliga arrangerade av JPCA.
Micronic Mydata LDI 5s belönades för företagets banbrytande lösningar för tillverkning av avancerad elektronisk kapsling. Avsikten är att kunna producera substrat med bättre än 10 mikrometers mönsterpassning och upplösning och samtidigt erbjuda lägsta tillverkningskostnad.
Med LDI 5s kan Micronic Mydata erbjuda en kombination av hög upplösning och enastående mönsterpassning, utan att försämra produktiviteten. Därmed ger systemet en mycket kostnadseffektiv lösningen för produktion av dagens och framtidens avancerade FC-BGA och FC-CSP kretsar.

Comments are closed.