Lanserar nya MOSFET:ar i TSOP-6

International Rectifier meddelar att de lanserat ett omfattande sortiment transistorer, bestående av företagets senaste lågspända HEXFET, MOSFET:ar i TSOP-6-kapsel för lågeffektstillämpningar, såsom lastswitchar, laddnings- och urladdningsswitchar för batteriskydd och inverterarswitchar.

De nya MOSFET:arna uppges ha synnerligen låg kanalresistans (RDS(on)) för att få låga ledningsförluster och finns för 20 och 30 V och i N- och P-kanalsutförande med maximal gatespänning från 12 Vgs till 20 Vgs.

International Rectifiers nya sortiment effekt-MOSFET:ar i TSOP-6-kapsel kompletterar företagets transistorer i SOT-23- och SO-8-kapsel för att ge kunder mer flexibilitet när de konstruerar sina system. Som ett resultat av den låga kanalresistensen i denna familj uppges de kunna användas till att ersätta MOSFET:ar i större kapslar för att spara kretskortsyta och minska systemkostnaden.

Alla de nya transistorerna uppfyller MSL1- och RoHS-direktiven och innehåller inget bly, bromid eller halogen. Datablad och en MOSFET-urvalsguide finns på International Rectifiers hemsida http://www.irf.com.

Priset för företagets IRFTS9342TRPBF börjar på 0,12 USD i volymer om 1 000 och produktionsvolymer uppges finnas tillgängliga nu.

Comments are closed.