Kit för peklösningar

Future Electronics gör nu det senaste utvecklingskortet för kapacitiv avkänning från Cypress Semiconductor tillgänglig kostnadsfritt för utvecklare på företagets webbsida "My Board Club".

 

Utvecklingskortet CY3280-MBR3 CapSense MBR3 hjälper utvecklare att utvärdera den senaste generationens teknik med kapacitiv avkänning från Cypress Semiconductor. Den kan användas för att utveckla CapSense-knapplösningar och för att implementera avkänning inom en viss distans.
CapSense MBR3-enheter kan konfigureras i registret och kräver ingen utveckling av den fasta programvaran för systemutvecklarens del. Enheterna och satsen använder programvaruverktyget EZ-Click för att konfigurera funktionen för kapacitiv avkänning.
CapSense MBR3-lösningen har även stöd för Cypress branschledande auto-tuning-teknik SmartSense, som underlättar utvecklingsarbetet genom att eliminera den manuella justeringen för variationer i PCB, övertäckning, färg och tillverkning. Kortet kan användas för att enkelt utvärdera fördelarna med SmartSense auto-tuning.
Kortet visar även vattentoleransen hos CapSense MBR3-enheterna. MBR3 IC bibehåller CapSense-funktionaliteten i närvaro av vattendroppar, rinnande vatten och imma. Varje MBR3-utvärderingssats innefattar en droppsats för att användaren ska kunna placera vatten på plastöverdraget, för att på så sätt kunna utvärdera vattentoleransen hos MBR3-enheten.
Kortet innefattar även en närhetsslinga som kan känna av närvaron av ett finger eller en hand upp till 30 cm bort.
Kortet fungerar som en enskild enhet och som en Arduino-kompatibel skärm. Det kan användas för att ge Arduino-projekt ett användargränssnitt med kapacitiv knapp. Arduino-baserade exempelprojekt för satsen finns tillgängliga på www.cypress.com.
Det nya MBR3 kortet finns tillgänglig för medlemmar av FTM Board Club, en webbsida som tillhandahålls av Future Electronics (EMEA) för att erbjuda utvecklingsingenjörer enkel tillgång till kostnadsfri utvärdering, utveckling och prototypframställning av kort.

Comments are closed.