JLT med på topplista

JLT Mobile Computers listas som en av 2022 års främsta leverantörer av framstående teknologiska lösningar för livsmedelsindustrin (eng. Top Food Chain Technology provider).

Topplistan tas fram av Food Chain Digest, den officiella tidningen för Food Shippers of America (FSA), med syfte att underlätta för aktörer inom livsmedelsindustrin att hitta nya teknologiska lösningar som möter de särskilda krav som gäller inom dessa verksamheter. För att säkerställa att de utsedda företagen och dess lösningar håller en hög kvalitet granskas alla nominerade verksamheter av branschrepresentanter. Detta gör att endast företag med erkänt anseende och tillräckligt många nöjda kunder kvalificerar sig för en eftertraktad plats på listan som röstas fram av professionella representanter från hela transport- och logistikkedjan.

– Teknologi spelar en avgörande roll i dagens livsmedelsförsörjningskedja, med höga krav på tillförlitlig drifttid, effektivitet, produktivitet och transparens, säger Brian Everett, ansvarig utgivare och redaktionschef för Food Chain Digest. I programmet Top Food Chain Technology uppmärksammas framstående teknologier och tjänster som hjälper aktörer inom livsmedelslogistik att uppnå sina affärsmål. JLT tillhandahåller inte bara den datorutrustning som behövs för att kundernas verksamhet ska fungera smidigt under dygnets alla timmar, utan kan tack vare årtionden av branschspecifik erfarenhet även erbjuda kundanpassade lösningar.

Ett av skälen till att JLT fick en plats på Food Chain Digests lista ”Top Food Chain Technology” är den nya JLT6012A-datorn, en Android-version av den populära Windows-baserade datorn JLT6012. Den nya modellen tillgodoser en snabbt ökande efterfrågan på Android inom både livsmedelslogistik och andra industrier.

Comments are closed.