Jays i samarbete med Samsung

Jays uppger sig slutit ett avtal med Samsung. Avtalet rör samarbete i Sydkorea, gällande omfattande exponering och kampanjaktiviteter med Samsungs 691 egna butiker och dess övriga återförsäljare under februari 2012.

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB har sedan länge haft en stark ställning i Asien och befäster nu detta genom ett samarbete med Samsung. Samsung uppger sig vara, volymmässigt sett, världens största tillverkare av smart phones, med 24 procent av marknaden och 28 miljoner sålda telefoner under Q3 2011. Samarbetet består i att Jays modell, den prisbelönta v-JAYS, kommer att marknadsföras tillsammans med utvalda modeller under februari, i Samsungs 691 egna butiker i Sydkorea samt hos dess övriga återförsäljare.

– Detta samarbete tar inte bara sikte på en för oss mycket intressant marknad, utan är också mycket glädjande då vi har uppmärksammats för vår kvalitet och våra framgångar av världens största tillverkare av smart phones. Vårt koncept ”Mobile Music” har visat sig vara en satsning som ligger helt rätt i tiden och utvecklingen synes tveklöst gå vår väg. Vårt uppdrag från våra användare är fortfarande att ordna högkvalitativt och musikaliskt ljud till alla mediaspelare och det här samarbetet är ett tydligt steg i rätt riktning, säger Rune Torbjörnsen, vd för Jays AB i ett pressmeddelande.

Comments are closed.