Industriell multitouch-bildskärm

Kontron har introducerat en ny serie tåliga multitouch-bildskärmar för industriellt bruk. De nya OmniView-skärmarna utökar skalbarheten hos det befintliga OmniClient-sortimentet av panel-PC mot lösningar med flera skärmar, liksom med distribuerade skärmar.

 

I likhet med en panel-PC ger skärmarna multitouch-funktioner baserade på PCAP-teknik (projective-capacitive), allt i en 16:9-konstruktion med skarvfria glasytor. Genom att produktsortimentet utökats kan användarna få tillgång till multitouch-baserade flerskärmslösningar, tack vare att det går att få panel-PC och bildskärmar med identisk känsla och utseende från en och samma källa. De nya industriskärmarna har IP65-skyddade fronter, och de kan samarbeta med alla andra typer av industri-PC.
Över långdistansgränssnittet för DVI-D och USB kan de nya OmniView-bildskärmarna installeras på avstånd upp till 30 meter från värddatorn, vilket möjliggör GUI-lösningar i olika maskin- och fabriksgolvsscenarier. Med sin höga luminans på upp till 300 Cd och sina matta glasytor ger skärmarna en excellent läsbarhet, även under svåra belysningsförhållanden. Beroende på typ av chassi kan de nya industriskärmarna i formaten 21,5, 18,5 och 15,6 tum antingen panelmonteras eller placeras fristående i Vesa-hållare.

Comments are closed.