IDT förenklar trådlös laddning

IDT lanserar nu Qi-kompatibla referenssatser för sändare och mottagare för trådlös laddning. Enligt företaget kommer ”plug-and-play”-satserna möjliggöra att trådlös laddning lätt kan introduceras i konstruktioner ”under loppet av timmar”.

Företagets femwatts, femvolts-lösning är enligt IDT lämplig för ett brett spektrum av tillämpningar, inklusive datortillbehör, integrering i möbler, medicinsk utrustning och andra bärbara enheter som fortfarande hindras av traditionella kontaktbaserade laddstationer eller kablar.

– Det finns en stor efterfrågan på trådlös laddning i mellan- och lågvolymstillämpningar som för närvarande saknas på marknaden. Genom att erbjuda en förkonfigurerad, omfattande, ”out-of-the-box”-lösning gör vi det möjligt för kunderna att utforma en trådlös kraftlösning som kräver mycket litet eller inget tekniskt stöd, säger Greg Waters, vd och CEO för IDT.

IDT:s referenssatser för sändare och mottagare innehåller referenskort och konstruktionsstöd i form av instruktionsfilmer, bruksanvisningar, foreign object detection (FOD) tuningguider, layoutguider, exemplifieringsmoduler, scheman, bill-of-material (BOM) och Gerberfiler med mera. Båda referenssatserna erbjuder också tvåskikts kortlayout-filer.

Företagets referenssatser P9038-R-EVK och P9025AC-R-EVK finns tillgängliga nu till rekommenderade detaljhandelpriser på 40 respektive 30 dollar. Begränsade mängder finns tillgängliga och kommer att säljas på en ”först till kvarn får först mala”-basis. Gratisprover finns tillgängliga för godkända kunder.

Comments are closed.