Huawei och Omlet i samarbete om social plattform

Under den pågående teknikmässan CES 2015 i Las Vegas, USA presenterar Huawei ett nytt samarbete med den sociala plattformen Omlet. Omlet gör det möjligt för användare att chatta och dela bilder med vänner i realtid utan att förlora äganderätten till det innehåll som de väljer att dela. Samarbetet innebär att Omlet kommer att vara förinstallerat på Huaweis kommande Android-enheter.

 

Med Omlet får användarna full kontroll över sitt innehåll, och kan välja att lagra sitt innehåll med hjälp av tjänsterna Box, Dropbox eller Baidu Cloud. Förutom ökad säkerhet och integritet kommer samarbetet även att göra det möjligt att dela meddelanden, bilder, filmer och teman med ett enda klick.
Funktionen Share-First, gör det möjligt för användare att ta en bild och dela den utan att låsa upp sin smartphone, vilket gör det till det snabbaste sättet att dela en nytagen bild från en smartphone. Samtidigt kommer mottagare att ha möjligheten att titta på och spara foton från en låst enhet.
Theme Share-funktionen är avsedd för användare som gillar att ladda ner teman och personalisera sina smartphones.
Social Gallery-funktionen bygger på Omlet-plattformen och gör att användare kan skapa, dela och kommentera ett fotoalbum med sina vänner utan att använda sig av någon central lagring.

Comments are closed.