Gratisversion av Raspberry Pi

RS Components kommer att dela ut 1 000 gratisexemplar av en blå minnesutgåva av Raspberry Pi Model B-kortet till välgörenhetsorganisationer, utbildningsväsenden och Raspberry Pi-entusiaster.

RS Components firar ettårsdagen av lanseringen av Raspberry Pi med avtäckandet av en särskild begränsad upplaga av det billiga kreditkortsstora datorkortet.
Endast 1 000 blå jubileumskort har producerats. Varje kort i den begränsade upplagan har stämplats med serienummer och levereras i en särskild presentask tillsammans med ett kristallblått fodral och ett äkthetsbevis signerat av Eben Upton, Executive Director på Raspberry Pi Foundation. Det kristallblå fodralet i begränsad upplaga har formgivits och skänkts av produktdesign- och tillverkningsspecialisterna One-Nine-Design.
Mellan mars och juni 2013 kommer Raspberry Pi-entusiaster värden över att ha möjligheten att delta i tävlingar i för att försöka vinna ett av korten i jubileumsutgåvan. Den första tävlingen startade den 4 mars, och deltagarna ombes att lägga fram designförslag och applikationer för sin Raspberry Pi genom att twittra @RSComponents med hashtaggen #bluepi. Varje vecka kommer de tio bästa förslagen att väljas ut av en panel bestående av Eben Upton och andra teknikspecialister och belönas med en Raspberry Pi från den begränsade upplagan.
– Detta har varit ett enastående år för oss alla här på Raspberry Pi, och vi är verkligen glada över att våra vänner på RS Components har valt att markera ettårsdagen på det här sättet, säger Eben Upton.

Comments are closed.