Fiber Optic Valley organiseras om

Fiber Optic Valley AB:s vd Magnus Burvall lämnar från och med mitten av april 2012 posten som vd och processledare för Fiber Optic Valley. Förändringen av ledarskapet inom bolaget är ett led i den omorganisation av verksamheten som pågår till följd av en ny strategi och förändrade ekonomiska förutsättningar.

Den nya organisationen ska vara klar den 1 januari 2012. Sedan tidigare är all personal i bolaget varslad under omorganisationen.

– Vi arbetar med en ny strategi för verksamheten, samtidigt som de ekonomiska förutsättningarna ändrats för Fiber Optic Valley inför nästa år. Det innebär att stora förändringar av organisationen kommer att behöva göras. Magnus har gjort ett fantastiskt arbete tillsammans med kollegor att bygga upp Fiber Optic Valley till ett nationellt och internationellt erkänt kluster. Men i samband med de stora förändringar som nu sker i bolaget har vi kommit fram till att det även är ett tillfälle att byta ledarskap, säger Håkan Bjur, Styrelseordförande i Fiber Optic Valley AB.

Styrelsen uppges nu arbeta intensivt för att finna ekonomiska förutsättningarna inför de nästkommande tre åren. Målsättningen är att skapa en hållbar och stabil organisation som inte är så beroende av tidsbegränsad projektfinansiering.

Comments are closed.