Felsök trådlösa nätverk

Elfa Distrelec lägger till NETSCOUT AirCheck G2 trådlösa instrument till sortimentet. Instrumentet stöder de senaste Wi-Fi-teknologierna.

03distri01

AirCheck G2 är nästa generations robusta handverktyg för trådlösa nät. Efter förvärvet av Danaher Corporations kommunikationsföretag i juli 2015, inklusive produkterna från företaget Fluke Networks, fortsatte NETSCOUT utvecklingen av AirCheck-produktlinjen med handhållna trådlösa mätare.
Även om Wi-Fi är en komplex teknologi, behöver inte mätning vara det. AirCheck G2 är konstruerade för att ta hand om klagomål som “Wi-Fi fungerar inte” eller “det finns ingen Internetanslutning.” Instrumentet erbjuder snabb, enkel och exakt isolering och felsökning och minskar på så sätt tiden för att lösa trådlösa problem. AirCheck G2 hittar enkelt Wi-Fi konfigurerings- och anslutningsproblem och hjälper nätverksingenjören att tanka ur testresultat automatiskt till Link-Live, vilket även möjliggör fjärrstyrning för analys av mer komplexa problem.
Med ett enkelt tryck på AutoTest-knappen ger verktyget snabbt en lyckades/misslyckades-indikering av det trådlösa nätverket och identifierar vanliga problem. Den ger testresultat direkt, inklusive nätverkstillgänglighet, konduktivitet, användning, säkerhetsinställningar, upptäcker fel och störningar. Den trådlösa mätaren är även ansluten till Link-Live, en central plattform för felsökningsresultat, som ger en bättre jobböversikt, kontroll över projektet och ett bättre arbetsflöde för större inrättningar.

Comments are closed.