Farnell säljer testinstrument från GW Instek

Farnell har utökat sitt sortiment genom att lägga till test- och mätinstrumenten från GW Instek. Produkterna inkluderar programmerbara nätaggregat, elsäkerhetstestare, signalkällor och strömanalysatorer.

Huvudsakliga produkter från GW Instek som kommer att lagerföras av Farnell innefattar:
* Den programmerbara linjära växelströmkällan APS-7050 – med uteffekt på 500 VA, 310 V RMS, 2,1 A och ett frekvensområde mellan 45 och 500 Hz med LAN- och USB-gränssnitt. APS-7050 är lämpad för att generera komplexa vågformer och transientvågformer för att verifiera elektroniska produkters funktion under ofördelaktiga förhållanden. Typiska användningsområden innefattar produktionstester inom LED-industrin och mätning av strömförbrukning i viloläge.
* Elsäkerhetstestaren GPT-9603 – används för att testa dielektrisk hållfasthet och isoleringsresistans. GPT-9600-serien på 100 VA växelström för test av dielektrisk hållfasthet och isoleringsresistans är en lösning för rutintester av större utrustning i enlighet med säkerhetsstandarder som IEC, EN, UL, CSA, GB, JIS och andra säkerhetsbestämmelser. Den är utrustad med en PWM-förstärkare för att dämpa inverkan från varierande inspänning och säkerställa stabil utspänning. Den är enkel att använda tack vare en enkel och tydlig panellayout, en stor LCD-display och LED-indikatorer i färg.
* Funktionsgeneratorn MFG-2110 10 MHz – en del av MFG2000-serien som innefattar enklare MFG-21XX-modeller och avancerade MFG-22XX-modeller. Utgångskanalerna på MFG-21XX-modellerna inkluderar en arbiträr generator på 10 MHz med en kanal och en pulsgenerator på 25 MHz. Alla instrument har en 4,3 tum stor TFT-färgdisplay.

Comments are closed.