Extra tåliga kontakter

binder presenterar ett tillskott till sin HEC 696-serie med rundkontakter: HEC-serien (Harsh Environment Connector) är en UL-koppling som är konstruerad för att vara mycket motståndskraftig mot saltsprut, temperaturfluktuationer, ozon och andra föroreningar.

Det nya tillägget i serien är ett tillbehör för panelmonterade kabelanslutningar med litztråd. En litztråd består av flera elisolerade småtrådar och används då man behöver överföra höga effektnivåer vid höga frekvenser.
Det nya tillägget är ett kit som är designat för att försegla en lednings anslutningssida samt för att skydda mot damm och fuktighet. Kittet består av en uppsättning tätningar, en pressskruv och en ring som är IP67-klassad när den sitter på plats. Det är speciellt utformat för 5-poliga (4+PE) panelmonteringsanslutningar.
HEC-kopplingens design har en säker och snabb trepunkts-låsningsmekanism som förhindrar felaktig anslutning. Kopplingens krympkontakt ger en vibrationssäker avslutning. Enligt binder klarar HEC-kopplingen över 1000 parningscykler, vilket gör den perfekt för upprepad anslutning.

Comments are closed.