Exsitec nomineras som årets tillväxtföretag

Under den årliga Näringslivsgalan i Linköping uppmärksammas och belönas personer och företag i regionen som på olika sätt gjort exceptionella insatser. Bakom galan står Mediehuset Corren tillsammans med Linköpings kommun. Eventet är ett tillfälle att belysa insatser i stadens näringsliv och samtidigt stärka relationerna och nätverket mellan bolagen.

Kategorin “årets tillväxtföretag” delas ut av EY i Linköping. Priset går till ett företag med sund ekonomi och förmåga att växa med lönsamhet över tiden. Dessutom ska vinnaren ha en ständig strävan att förbättra och förnya sin verksamhet. Priset har som syfte att belysa och hylla de framåtsträvande och offensiva företag som gör en stor insats för hela samhället och som också inspirerar andra.
– Jag är glad att få dela scenen med de andra nominerade. De andra omnämnda, i samtliga kategorier, representerar väldigt fina bolag och att vi på Exsitec får ta del av en nominering med de här kriterierna och i den konkurrensen känns hedersamt. Det är lätt att man fokuserar på alla små- och stora förändringar i vardagen och glömmer att stanna upp. Det här är ett tillfälle att få reflektera och känna stolthet, säger Exsitecs VD Johan Kallblad.
Förutom Exsitec är de övriga två nomineringarna i kategorin “årets tillväxtföretag” båda företag med en relation till Exsitec. Det ena bolaget, Nordiska Entreprenadsystem, är en av Exsitecs partners med sin molnbaserade tjänst NEXT – ett projekt- och affärssystem för bygg- och entreprenadbranschen. Den andra nomineringen har gått till teknikföretaget Softube som utvecklar musikprodukter, ljudprodukter och programvaror. Softube är sedan flera år kund till Exsitec som hjälper dem till bättre möjligheter att med hjälp av smart dataanalys följa upp sin verksamhet via beslutsstödsverktyget Qlik Sense.

Comments are closed.