Annons

Enea signerar tjänsteavtal värt 9,2 miljoner

Enea och ett ledande amerikanskt företag inom flyg- och försvarsindustrin har signerat ett nytt tjänsteavtal värt 9,2 miljoner kronor (1,3 MUSD) under en femmånadersperiod.

Kunden, som är världsledande inom flygelektronik, och Eneas nordamerikanska tjänsteverksamhet, som är baserade i Arizona, har utvecklat starka relationer och dessa har underlättat projektet. Enea har tidigare levererat fullständiga tjänstelösningar med teknisk expertis, flexibla modeller och programhantering på plats hos kunden. Eneas nordamerikanska team har för detta avtal tagit fullt ansvar för program management och leverans av ett avancerat visningsprogram för flygelektronik, inklusive de krav, den design och den utveckling som krävs för programvaran samt validering av komponenterna.
– Flyg- och försvarsindustrin är ett viktigt segment för vår globala tjänsteverksamhet och vi börjar att se en viss ökning i de projekt som är finansierade av den amerikanska statsbudgeten, säger Anders Lidbeck, vd och koncernchef för Enea.

Comments are closed.