Elektronikgolf för sextonde gången

Tisdagen den 4 juni spelades den 16:e upplagan av ElektronikGolfen. I år genomfördes tävlingen av den nya arrangören – Stockholmsmässan med projektet S.E.E.

Efter 15 år som arrangörer lämnar vi på Elektronik i Norden nu över stafettpinnen, till detta så omåttligt populära arrangemang, till en ny huvudarrangör.
Årets ElektronikGolf blev återigen en stor upplevelse för de 90 som slutligen kom till start. Tävlingen håller statusen som en av de största företagstävlingarna i landet, nu pratar vi stort branschintresse. Väderförhållandena var i år bra med lagom av allt, sol och vind. Efter väl genomförd tävling och hopräknandet av resultatet serverades en härlig Pytt i panna och sedan var det äntligen dags för prisutdelning.

Segrare blev…
Årets segrare blev Ingvar Andersson från Caponic AB med 64 slag netto. Tvåa kom förra årets etta Michael Lucic från Lidingö Urhandel med 65 slag netto och trea kom Ronny Strömberg från ISS Group med 68 slag netto. Bästa dam i tävlingen blev även i år Lottie Stenfeldt från M2 Electronics med 71 slag netto, Lottie kom på plats 9 i den totala tävlingen.
Kompletta resultatlistor, både brutto och netto från tävlingen ligger här på hemsidan.
Deltävlingen Bästa brutto vanns i år av Michael Lucic med 72 slag, jämfört med siste man i tävlingen som behövde 123 slag brutto för att komma runt.
Sponsorerna hade som vanligt egna tävlingar i tävlingen och deltagarna bjöds på spännande moment och något att äta och dricka vid ankomst till deras hål. Resultaten kommer att läggas ut senare
Enligt den samlade skaran vid prisutdelningen var man mycket nöjd med året tävling och på frågan om man ville spela igen 2014 kom ett starkt samstämmigt jaaa.
Jag vill också tacka för bucklan, whiskyn och de stående ovationerna jag fick när jag som ansvarig för tävlingen under de första 15 åren nu lämnade över ansvaret till de nya arrangörerna. Från hjärtat, varmt tack.
Tommy Jägermo

Resultatlista Brutto som PDF

Resultatlista Nettosom PDF

Comments are closed.