Cybaero tar hjälp av Albright

Det svenska UAV-företaget Cybaero AB har ingått ett strategiskt samarbete med Albright Stonebridge Group för att förstärka den internationella marknadsföringen av Cybaeros produkter och tjänster.

Albright Stonebridge Group, som grundades och leds av USAs förre utrikesminister Madeleine K. Albright och förre handelsministern Carlos M. Gutierrez, är ett globalt ledande rådgivande strategiföretag.

– Vi är förväntansfulla över att påbörja ett samarbete med Cybaero. Deras teknik kan förbättra miljöövervakning, främja säkerheten till sjöss, skydda gränser och tillhandahålla humanitärt bistånd – till att börja med, säger Jim O'Brien, vice ordförande i Albright Stonebridge Group.

– Som med all ny teknik ger den upphov till frågor för beslutsfattare och befintliga företag och Albright Stonebridge Group kommer att hjälpa Cybaero hanterade de utmaningar som uppstår.

– Samarbetet med Albright Stonebridge Group öppnar upp nya möjligheter för Cybaero. Det ger oss bland annat möjlighet att erbjuda våra produkter och tjänster till fler kunder runt om i världen, säger Cybaeros vd Mikael Hult.

Comments are closed.