Cable Color väljer Transmode för högkapacitetsnät

I samarbete med NEC har Transmode levererat ett högkapacitetsnät till Cable Color i Honduras. Det nya paketbaserade optiska nätet har byggts för att möta Cable Colors snabbt växande kapacitetsbehov.

Cable Color, som är en kabel-TV-leverantör i Honduras, upplever ett snabbt växande bandbreddsbehov för sina TV-tjänster till konsumenter, särskilt HDTV, och till nya datatjänster. Med Transmodes utrustning kan Cable Color bygga det optiska högkapacitetsnät som behövs för att möta både dagens och morgondagens krav. Nätet har konstruerats och levererats av Transmodes globala försäljningspartner NEC.
Nätet är byggt med Transmodes TM-Series och utnyttjar plattformens Lager-2-funktioner som är särskilt lämpade för hantering av video- och datatrafik. Nätet använder Transmodes Ethernet Muxponder (EMXP II) 120 som ger 120G Ethernet-switching med 12 stycken 10G transpondrar, integrerat på ett enda instickskort.
Det paketbaserade optiska nätet täcker den norra delen av Honduras med viktiga noder i industristaden San Pedro Sula i Honduras, men sträcker sig också till Puerto Barrios i Guatemala, där det är sammankopplat med Cable Colors nät i Guatemala.

Comments are closed.