Beijer Electronics väljer PartnerTech

PartnerTech kommer att vara elektronikleverantör till Beijer Electronics nya plattform för människa/maskingränssnitt. Beijer Electronics är kund inom PartnerTechs marknadsområde Industri.

Tillverkningen för Beijer Electronics kommer att ske hos PartnerTech i Kina. De första leveranserna beräknas komma under andra kvartalet 2011.
– PartnerTech och Beijer Electronics har haft en relation i många år. Vi är väldigt glada att vi fått förnyat förtroende som elektronikleverantör till denna nya plattform. Jag ser också ordern som ännu ett bra tecken på en återhämtning för vårt marknadsområde industri, där försäljningssiffrorna visat en positiv trend i såväl tredje som fjärde kvartalet 2010, säger PartnerTechs vd och koncernchef, Leif Thorwaldsson.
PartnerTech har mycket lång erfarenhet av tillverkning för produkter inom marknadsområdet industri. Dess produktionsresurser finns såväl i norra Europa som i Polen, Kina och USA .  Därmed kan PartnerTech optimera förutsättningarna genom hela produktens livscykel. Typiska exempel på produkter inom området är operatörsterminaler samt styr- och kontrollenheter.

Comments are closed.