Artificial Intelligence Experience Tour

Arrow Electronics kommer från och med september att visa hur AI används i kommersiella applikationer idag och hjälpa deltagare att förstå hur de kan utnyttja AI för att förbättra sina egna applikationer. Arrow är värd för turnén tillsammans med Intel, Microsoft, Nvidia och andra leverantörer som är ledande inom AI.

AI har blivit etablerat som ett kraftfullt verktyg för att analysera stora datamängder i molnet. Nu rör det sig allt mer till utkanten av nätverket och ge sofistikerad bearbetning till lokala enheter samt möjliggör hybrid kant/molnscenario. Maskininlärning, djup inlärning och neurala nätverk kan nu implementeras i inbäddade enheter, vilket ger en mängd potentiella fördelar däribland minskad latens, motståndskraftigare nätverk och ökad datasekretess. Nya verktyg och tekniker behövs för att utnyttja AI i utkanten och förvandla smarta enheter till kognitiva enheter.
Besökare på varje endagsevenemang kommer att lära sig om AI-trender, viktiga tillväxtområden, bästa praxis och användningsfall som hjälper till att utveckla framtida produkter. De kommer att se hur Arrow kan hjälpa till med att konstruera ekosystemet, sammanföra de ledande leverantörerna och kombinera dem med Arrows egna tjänster för att leverera lösningar för att snabba upp konstruktion till distribution. Genom eInfochips kan Arrow erbjuda egna viktiga tekniska resurser för att stödja komplex AI-utveckling.
Arrow Electronics AI Experience Tour kommer att äga rum på tio platser: Tel Aviv (10 sep), Odense (24 sep), Stockholm (7 okt), Hamburg (24 okt), Paris (29 okt), Madrid (6 nov), Milan (21 nov), Berlin (26 nov), London (3 dec) och München (28 jan 2020).

Comments are closed.