AI-teknik online

Farnell lanserar en onlineresurs för artificiell intelligens (AI) på Farnell s webbplats. De nya sidorna omfattar en mängd olika kategorier, från grundläggande förklaringar av AI och olika typer av AI-applikationer, till beskrivningar av specifika AI-produkter, inklusive flera produktserier som är exklusiva för Farnell.

I dag hjälper AI-drivna analyser och realtidsinsikter branscher att förvandla sina verksamheter inom olika sektorer, till exempel logistik, sjukvård, automatisering och tillverkning. Farnells nya AI-tekniksidor gör att kunderna kan lära sig mer om AI, utforska unika AI-specifika produktsortiment och få hjälp med att välja den bästa lösningen för deras projektkrav.
En viktig del är AI-konfiguratorn – ett interaktivt verktyg som gör det möjligt för dataingenjörer att snabbt fastställa vilka produkter och lösningar som är bäst lämpade för deras AI-projekt. Den definierar de olika utvecklingskort, sensorer och programvaror som är bäst lämpade för det angivna användningsområdet från en mängd olika försäljare.
Nya AI-produkter som uteslutande säljs av Farnell är bland annat:
Smartedge Agile: En heltäckande IoT-lösning som levererar AI och säkerhet på kanten. Smartedge Agile-utrustningen är en certifierad maskinvarulösning som byggts in med full mjukvarustack som kännetecknas av kantintelligens.
Ultra 96: Ultra96 är en plattform för ett förenklat maskinlärande i form av ett armbaserat Xilinx Zynq UltraScale MPSoc-utvecklingskort baserat på Linaro 96-kortspecifikationen.
– AI befinner sig fortfarande i ett relativt tidigt skede och kunder kan på det här sättet utforska olika möjligheter, säger Cliff Ortmeyer, global chef för marknadsföring av teknikprodukter och lösningsutveckling på Farnell. Våra nya AI-tekniksidor blir en värdefull tillgång som användare och utvecklare kan använda som utgångspunkt för sina konstruktioner.

Comments are closed.