ADIsimRF stöder nu även sortimentet från Hittite

Analog Devices, Inc har gjort en ny version av sin konstruktionsprogramvara ADIsimRF för att även passa produkter från Hittite Microwave Corporation – det företag som Analog Devices köpte för ett år sedan.
Designverktyget ADIsimRF™ gör det möjligt för ingenjörer att modellera RF- och mikrovågssignalkedjor med enheter från hela ADIs portfölj med integrerade RF-kretsar. ADIsimRF Version 1.9 lägger till 190 blandare, förstärkare, switchar och dämpare, i första hand från Hittite-portföljen.
Designverktyget ADIsimPLL™ är ett omfattande och lättanvänt design- och simuleringsverktyg för PLL (faslåst slinga)-synthesizer. ADIsimPLL Version 4 har uppgraderats till att inkludera enhetsmodeller för PLL-kretsarna HMC703 och HMC704 samt integrerade PLL- och VCO-kretsar (spänningsstyrda oscillatorer) av typerna HMC830, HMC832, ADF4355, ADF4355-2 och ADF5355 .
Man kan ladda ned designverktyget ADIsimRF från http://www.analog.com/adisimrf   och utvecklingsverktyget ADIsimPLL från http://www.analog.com/adisimpll .

Comments are closed.