21 miljoner dollar till AI-företag

Det israeliska startup-företaget Hailo, utvecklare av en proprietär behandlingsarkitektur för djup maskininlärning på edge-enheter, har utökat sin serie A-finansieringsrunda till 21 miljoner dollar.

Det kinesiska riskkapitalbolaget Glory Ventures ledde investeringsrundans expansion och fick sällskap av befintliga och andra nya investerare. Investeringen kommer att göra det möjligt för bolaget att utvidga sina målmarknader till Kina och Hongkong, vilket kompletterar dess befintliga marknader i Europa, Nordamerika, Japan och Korea.
Hailo öppnar även sin registrering för Hailo-8 Fast Track-programmet för utvalda kunder och erbjuder dessa möjligheten att utvärdera de inledande urvalet hos Hailo-8-processorn för djup maskininlärning. Programdeltagare från olika branscher kommer också att kunna utveckla och göra prototyper av sina egna djupinlärande produkter baserade på Hailo-8-processorn.
– Expansionen av vår serie A-runda och tillskottet av Glory Ventures på vår lista över investerare ökar vår förmåga att ta fram innovativa, kraftfulla och hållbara processorer för djup maskininlärning på edge-enheter, och hjälper oss att komma ut på de strategiska marknaderna i Kina och Hongkong, säger Orr Danon, VD och en av grundarna av Hailo. Det kommande urvalet på vår Hailo-8-processor kommer att hjälpa aktörer på flera marknader att övervinna de barriärer i form av strömförbrukning, storlek och kostnad som för närvarande hindrar dem från att använda intensiva djupa inlärningsfunktioner i sina edge-produkter.
Hailo utvecklar en mikroprocessor baserat på en disruptiv proprietär teknik för program med djup maskininlärning som är tänkt att ge edge-enheter prestanda i klass med datacenter. Hailos processor är avsedd för inbyggda enheter, där den kan bearbeta högupplösta videofilmer och andra högkapacitetsflöden i realtid med hjälp av djupinlärningsalgoritmer.

Comments are closed.