Annons

Farnell säljer Renesas-produkter

Farnell har utökat sitt sortiment för inbyggda system med analoga och inbyggda produkter från Renesas Electronics.

Farnell kommer att lagerföra över 1 500 produkter från Renesas, med 30 % tillgängliga för omspolning.
Renesas huvudprodukter som nu finns i lager hos Farnell innefattar:
* Renesas Synergy mikrokontrollrar – Synergimikrokontrollrar med flera serier av programvaru- och stiftkompatibla ARM-baserade 32-bitars mikrokontrollrar med Renesas kringutrustning för att uppfylla kraven gällande designskalbarhet, energiförbrukning, kodåteranvändning och prestanda för marknaden för inbyggda lösningar.
* ISL9241 USB-C kombinerad Buck-Boost-batteriladdare – ISL9241 gör det möjligt för ingenjörer att optimera prestanda för mobila datorsystem och är perfekt för produkter med strömförsörjning via USB-C. Den har stöd för laddning med både NVDC (narrow voltage direct charging) och HPBB (hybrid power buck-boost), och växlar mellan de två lägena med hjälp av fasta program.
* RAA210xxxx digitala strömmoduler – Dessa digitala strömmoduler förenklar strömförsörjningsdesignen. RAA210825 är till exempel en konfigurerbar, PMBus-kompatibel DC/DC-strömförsörjningsmodul på 25 A av step-down-typ med stiftrem. Den har integrerad PWM-styrenhet, synkrona MOSFET-transistorer, induktansspole och passiva komponenter.
Farnell kommer även att erbjuda en mängd kompletterande stödenheter, inklusive analoga precisionsprodukter, effekthanteringsprodukter och blandsignalsgränssnitt från Renesas. De kommer även att fortsätta tillhandahålla lösningar för RF, högeffektiv tidsinställning, minnesgränssnitt, realtidsanslutning, optisk anslutning, trådlös ström och sensorer från IDT, ett dotterbolag som ägs av Renesas Electronics.

Comments are closed.