Webbseminarium om maskininlärning för nybörjare

element14, en Avnet-community, ordnar ett gratis webbseminarium i samarbete med Nordic Semiconductor och Edge Impulse för att stärka nybörjare inom inbyggd maskininlärning (ML).

Webbseminariet är planerat till den 21 november 2023 från 11.00 till 12.00 och handlar om hur man kan utnyttja kraften i inbyggd maskininlärning.

Robin M. Saltnes, Product Marketing Engineer vid Nordic Semiconductor, kommer att inleda sessionen med en demonstration av Nordic Thingy: 53-prototypplattformen, som visar hur man samlar in dataprover för att skapa anpassade maskininlärningsmodeller. Deltagare kommer att få insikter i den grundläggande maskinvarufunktionen i prototypplattformen och lära sig hur man samlar in data för maskininlärning med nrF Edge Impulse-appen.

Därefter kommer Eoin Jordan, Developer Relations vid Edge Impulse, att guida deltagarna genom processen att använda Edge Impulse Studio. Tanken är att ge deltagarna de kunskaper och färdigheter som behövs för att konstruera, utbilda och testa maskininlärningsmodeller i Edge Impulse Studio. Eoin Jordan kommer också att förklara hur man aktiverar modellen på en Thingy:53 för att validera resultaten och diskutera olika alternativ för att integrera maskininlärningsmodeller i firmwareapplikationer.

Comments are closed.