Vinnarna från ElektronikGolfen 2014

Tisdagen den 3 juni spelades ElektronikGolfen för 17:e året.
Segrare i årets upplaga blev Dino Terzitane från Ericsson AB. På andra plats kom Patrik Larsson från ACTE Solutions och tredjeplatsen togs av Michael Lucic från Lidingö Urhandel. Bästa dam blev Siv Gunée från A Gunée Consultant.


Dino Terzitane från Ericsson, Patrik Larsson från ACTE Solutions och Michael Lucic från Lidingö Urhandel

 


Bästa dam: Siv Gunée

Efter 15 år överlämnade vi på Elektronik i Norden tävlingen i nya händer till Stockholmsmässan med arrangemanget S.E.E. och Branschorganisationen Svensk Elektronik. Detta var andra året som tävlingen arrangerades av den nya arrangören. Tävlingen spelades i år på Arlandastad Golfklubb och vädergudarna var på vår sida trots utlovat rusk och regn.

Från kvart över sex samlades de ca 100 deltagarna för sedvanlig frukost, registrering och sista finputs med putter, driver och chipper. Därefter samlades truppen för information och halv nio gick kanonskottet och startfältet satte sig i rörelse. Banan var i bästa form, vissa spelare också, men alla verkade trivas och många tycker att detta är årets roligaste tävling.

Sponsorerna, Svensk Elektronik, Workman, Hedin Bil med Nissan och arrangören Stockholmsmässan, blev rejält genomblåsta men var ändå mycket nöjda med dagen. Den traditionella kanelbullen fanns på plats i Stockholmsmässans tält och Lena Norder från Branschorganisationen bjöd från ”bakluckan” på bröd, tubostar och läskande drycker samtidigt som hon pratade för varan att vara med i Svensk Elektronik.

13.40 hålade den sista bollen ut och under den efterföljande lunchen bjöds det pyttipanna med ägg, rödbetor och sallad. Under lunchen när alla var inne kom dagens lilla skur, snacka om flyt. Alla hade Arlandastads förra tävling i starkt minne, när det samtidigt med startskotte hällde ner från himmelen, temperaturen sjönk till 10 grader och vi fick åka och plundra Jysk i Märsta på alla deras fleecefiltar för att hålla sponsorerna varma…

Tack till alla deltagare, sponsorer och Arlandastads Golfklubb för en fin genomförd tävlingsdag. Magnus Erikson från Stockholmsmässan ställde den sedvanliga frågan om man ville spela även nästa år… Ett samfällt JA, ljöd från massorna.

Klicka för resultatlista i pdf-format:
Resultat i Elektronikgolfen 2014 sid 1
Resultat i Elektronikgolfen 2014 sid 2-3

Fler bilder kommer senare.

Ni kan även läsa mer på S.E.E.´s hemsidad
http://www.see-event.se/aktuellt/resultat-i-elektronikgolfen-2014

Comments are closed.