Utökat samarbete

Avnet Abacus har tillkännagivit att man utökar sitt distributionsavtal med Molex. Avtalet innebär ett utökat samarbete mellan de två företagen i Danmark, Sverige och Finland.
 – Vi beslöt oss för att utöka vårt partnerskap med Avnet Abacus till att omfatta delar av Norden på grund av den mycket höga standard på service och teknisk support som Avnet Abacus ger sina kunder. Avnet Abacus är mycket fokuserat på att förse och supporta den europeiska marknaden med Molex kontaktdonslösningar. Vi har ett stabilt och mycket starkt förhållande med Avnet Abacus och ser fram emot att fortsätta att växa tillsammans i Norden, säger Martin Pfeil, Distribution Corporate Account Manager vid Molex.

Alan Jermyn, Vice President of Marketing, Avnet Abacus, kommenterar det nya avtalet så här: “Molex är världsledande och har ett enastående rykte om sig att leverera pålitliga, högkvalitativa kontaktdonsprodukter till konkurrensmässiga priser. Vi tycker att det är spännande att få tillfälle att erbjuda våra kunder i Danmark, Sverige och Finland ett komplett sortiment av kontaktdonsprodukter och med de viktiga investeringar vi har gjort i lagerhållningen står vi väl rustade att supporta kunderna med Molex-produkter”.

Avnet Abacus kommer att erbjuda de nordiska kunderna hela sortimentet av Molex standardkontaktdon, inklusive dessa produkter: PicoFlex, FFC/FPC-kopplingar, MiniFit, MicroFit, Modular Jacks, EXTreme Power-serien och kontaktdon till minneskort.

Comments are closed.