Tritech skriver avtal med Innodisk

Tritech har skrivit ett agent- och distributionsavtal med minnestillverkaren Innodisk, ett företag specialiserat på flashbaserade lösningar för industriella och militära tillämpningar.

 

Innodisk, som grundades 2005 har haft en mycket stark tillväxt och är idag förmodligen den drivande innovatören inom industriell flash med ett stort antal patent inom området.
– Innodisk har en mycket stark position på marknaden och vi är framför allt mycket imponerade över deras teknologi och innovationsförmåga, säger Jörgen Carlsson, VD på Tritech Solutions. I en marknad som drivs av konsumentmarknaden är det svårt att tillvarata industriella behov som produktlivslängd och endurance. Innodisk är en av ett fåtal tillverkare som har teknologi och processer att hantera krav från industriella tillämpningar.
– Genom Tritech får vi en partner med hög tekniknivå, som förstår kundernas behov, säger Randy Chien CEO för Innodisk Corporation. Tritech Solutions har dessutom personal med mångårig erfarenhet av embeddedmarknaden för flashlagring, och fungerar inte enbart som distributör utan är även en försäljningsrepresentant på stora och krävande direktkunder.

Comments are closed.